Bij het wijkcentrum zijn diverse ruimtes te huur voor uiteenlopende activiteiten, zoals vergaderruimtes voor 10, 30 of 60 personen. Of wilt u een feestje vieren? Van zelfcatering tot volledige verzorging, alles kan. Onze gezellige bar is tevens uitgerust met alle mogelijke keuken apparatuur. We schenken een perfect kopje koffie, diverse soorten thee en uiteraard fris ,een biertje of een glaasje rode of witte wijn. Ook een (denk)sport- of hobbyclub kan een prima plekje bij ons vinden en de vrijwillige barmedewerkers staan graag voor u klaar. Voor verhuur in het weekend gelden een aantal randvoorwaarden, zoals eind-tijd, aantal bezoekers, muziek enz. Voor dit soort verhuur nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken zodat de mogelijkheden en onmogelijkheden kunnen worden besproken. In principe wordt elke aanvraag voor de verhuur van een ruimte bij het wijkcentrum Dirk Prins beoordeeld door het bestuur en moet er goedkeuring worden gegeven voor het huren en het gebruik. In ieder geval wordt geen toestemming gegeven voor verhuur voor bijeenkomsten

  • ten behoeve van eenzijdige partijpolitieke bijeenkomsten.
  • die (ontoelaatbaar) hinderlijk kunnen zijn voor de omgeving van het wijkcentrum.

De Mus
Dit is de kleinste ruimte die we beschikbaar hebben voor maximaal 12 personen in vergaderopstelling en wordt veel voor het geven van lessen aan kleine groepen gebruikt.

De Merel
Deze ruimte wordt gecreëerd door afscheiding met behulp van tussenwanden, waardoor een ruimte tot ca. 30 personen in theateropstelling ontstaat en in vergaderopstelling tot ca. 16 personen. Deze ruimte is bijv. ook prima voor een hobbyclub te gebruiken. Dankzij de boekenwandkasten en de raampartij maakt De Merel een lichte en huiselijke indruk.

De Soosruimte
De gezellige Soosruimte kan alleen buiten de openingstijden worden gehuurd, want dit is het dagelijks kloppend hart van het wijkcentrum. Hier vinden we de bar, de leestafel, gezellig zithoekjes en ons biljart.

De Ekster
De Ekster is onze grote zaal met een capaciteit tot circa 60 personen in theateropstelling. Deze zaal is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld gymnastiek en fitness.

De keuken

Tijdens verhuur in het weekend kan er gebruik worden gemaakt van de moderne keuken. Deze is uiteraard voorzien van de benodigde  apparatuur zoals magnetron, oven, halogeen kookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine. 

Koffie kopjes, thee glazen, overig glaswerk in ruime mate aanwezig, hetgeen ook geldt voor bestek borden enz.