Voorlopig zijn we helaas genoodzaakt om met verhuur voor feestjes en partijtjes te stoppen.

Bij het wijkcentrum zijn diverse ruimtes te huur voor uiteenlopende activiteiten, zoals vergaderruimtes voor 10, 30 of 60 personen. Wilt u een broodje tijdens uw bijeenkomst? Kijk eens op onze caterings-pagina. We schenken een perfect kopje koffie, diverse soorten thee en uiteraard fris, een biertje of een glaasje rode of witte wijn. Ook een (denk)sport- of hobbyclub kan een prima plekje bij ons vinden en de vrijwillige barmedewerkers staan graag voor u klaar. In principe wordt elke aanvraag voor de verhuur van een ruimte bij het wijkcentrum Dirk Prins beoordeeld door het bestuur en moet er goedkeuring worden gegeven voor het huren en het gebruik. In ieder geval wordt geen toestemming gegeven voor verhuur voor bijeenkomsten.

  • ten behoeve van eenzijdige partijpolitieke bijeenkomsten.
  • die (ontoelaatbaar) hinderlijk kunnen zijn voor de omgeving van het wijkcentrum.

De Mus

Dit is de kleinste ruimte die we beschikbaar hebben voor maximaal 12 personen in vergaderopstelling en wordt veel voor het geven van lessen aan kleine groepen gebruikt. Maar ook voor kleine vergaderingen is deze ruimte prima geschikt.

De Merel

Deze ruimte wordt gecreƫerd door afscheiding met behulp van tussenwanden, waardoor een ruimte tot ca. 30 personen in theateropstelling ontstaat en in vergaderopstelling tot ca. 16 personen. Deze ruimte is bijvoorbeeld ook prima voor een hobbyclub te gebruiken. De Merel maakt een lichte en huiselijke indruk.

De Soosruimte

De gezellige Soosruimte kan alleen buiten de openingstijden worden gehuurd, want dit is het dagelijks kloppend hart van het wijkcentrum. Hier vinden we de bar, de leestafel, gezellig zithoekjes en ons biljart.

De Ekster
De Ekster is onze grote zaal met een capaciteit tot circa 60 personen in theateropstelling. Deze zaal is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld gymnastiek en fitness.

De keuken


De keuken is voorzien van de nodige apparatuur, helaas kunnen we niet voor grote groepen koken. Ook het opwarmen van gerechten is maar beperkt mogelijk. Wel bijvoorbeeld kleine borrelhapjes  welke in de magnetron kunnen.

Tijdens weekend verhuur zijn er altijd vrijwilligers aanwezig voor bediening achter de bar. Wilt u weten wat kan, wat niet kan neem gerust contact op of kom langs.

Koffie kopjes, thee glazen, overig glaswerk in ruime mate aanwezig.